Ansiktsbehandlingar
Ansiktsbehandlingar
Behandling Tid Pris
Klassisk behandling (rengöring, hudanalys, grundlig, peeling, mask,ansikts + decoltemassage 60min 800kr
Behandling för ungdomar (-15 år) 60min 650kr
Special care essence behandlingar - rengöring, -fuktgivande, -radiance,- närande 60min 750kr
Intensiv behandling uppstramande hudåldrande 1,5h 1000kr
Calming coocon. Denna behandling ökar hudens spänst och elasticitet markant 50min 800kr
CNC Diamond peeling 60min 950kr
Ansikte + decolte 90min 1100kr
Särskilda behandlingar : AHA - kemisk peeling, Dermatologique behandlingar, Thalasso behandling, Mille line, gipsmask 60min 800kr
Carboxy-mask CO₂ system 30min 700kr

Din hud är unik. Jag har en ansiktsbehandling som passar just dig. Varje hud är unik och alla ansikten är olika. Huden genomgår också olika faser och påverkas av din individuella livsstil. Jag hoppas därför att du vill unna dig både nytta och njutning med en härlig behandling som passar din särskilda hudtyp. Vi erbjuder allt från rengöring till lyx. Och om du behöver hjälp att välja så tveka inte att kontakta oss.

Carboxyterapi utan nålar ansikte & hals

En helt nålfri CO2 behandling som boostar hudens metabolism och naturliga produktion av syre som ger en djup återfuktning. Indikationer: - Akne - Elasticitet - Rynkor - Hudton - Stora porer - Svullnad och blåmärken Normalt sett innefattar en "behandling" 3-5 sessioner/besök á 30 minuter utförda med 1-2 veckors mellanrum. Resultaten kommer över tid. Efter att man behandlat färdigt ett område underhållsbehandlar man i vissa fall 1-3 gånger per år för att bibehålla uppnådda resultat.

Analys

Jag inleder varje ansiktsbehandling med en grundlig analys av din hud. Analysen hjälper oss sedan att anpassa behandlingen efter dina behov och önskemål. På så sätt kan vi inrikta behandlingen på de områden där din hy behöver särskild omsorg och vård. Olika hudtyper, olika behandlingar. Oren hy? Glåmig eller orolig hud? Fet eller torr? Eller bara längtan efter en lyxig uppfräschning? Jag anpassar ansiktsbehandlingarna till dina individuella förutsättningar, behov, problemområden och önskemål.

Diamond microdermabrasion eller diamentpeeling är en behandling där man med hjälp av en maskin som är försedd med ett diamantmunstycke skrubbar mekansikt översta hudlagret. Metoden används för huden på ansikte, hals, bröst och andra ställen på kroppen. Metoden är lämplig för alla hudtyper. Behandlingen används ifall du har följande besvär:

  • ärr
  • epidemisk förtjockning av översta hudlagret
  • matt, trött hud
  • tilltäpta porer
  • pigmentförändringar
  • åldrande ansiktshud, smala rynkor
  • acne och hudskador efter acne, till ex ärr
  • inför IPL -, och laserbehandlingar eller kosmetiska sprutor för att få ett bättre resultat
  • före permanent make-up

Micropeeling är en skonsam och smärtfri behandling för att avlägsna de döda hudceller och stimulera hudföryngring. Microdermabrasion slätar ut dina smala rynkor, gör huden yngre och ger den en ny lyster. Redan efter en behandling kommer din omgivning lägga märke till din förnyade hud och du själv kommer känna dig yngre. Det rekommenderas en kur som består av 4-6 behandlingar. Diamantpeeling är en helt smärtfri och ofarlig behandling. Efteråt kan du direkt återgå till din vardag. Kom ihåg dock att använda solskyddsmedel och inte använda hudprodukter som innehåller alkohol. Man ska också avstå från solariebesök.